Elektronik

Udnyt solens stråler – støjfrit og ingen forurening

Solceller omdanner Solens energi til elektrisk energi på en driftsikker og støjfri måde, der ikke forurener. Vi kender typisk solceller fra lommeregnere. Lommeregnerne behøver ikke batterier, men får udelukkende deres strøm fra Solenergi. Det samme ser man også hos satellitter, hvor store ?vinger? med solceller påmonteret er i stand til at holde satellitten selvforsynende med strøm. Materialet i en solcelle er typisk silicium, ligesom det også anvendes inden for meget elektronik. Silicium er et af de hyppigst forekommende grundstoffer på Jorden, og det er derfor ikke nogen mangelvare. Fordi silicium normalt har en meget blank overflade, forsøger man at undgå, at Solens stråler reflekteres ved at placere et antireflekslag øverst på solcellen, så mest mulig sollys opfanges af solcellen.

solcelleanlæg hybrid

Når du skal anskaffe dig et solcelleanlæg med batteri eller solcelleanlæg hybrid, er det naturligvis mere end vigtigt, at du får det helt rigtige af slagsen. En af de ting, som du i særlig grad bør være opmærksom på, er, at solceller kan tabe ydelse med årene. For dig betyder det, at det er en rigtig god idé at købe et anlæg, der giver dig en ydelsesgaranti. På denne måde er du garanteret den bedst mulige ydelse i de kommende år frem. Hvis du køber solcelleanlæg her hos KlimaEnergi A/S, kan du være helt sikker på, at du vil få den bedste løsning og et anlæg, der kan give en god og solid ydelse i mange år.

Inden du beslutter dig for at købe et solcelleanlæg, hvad enten det er solceller erhverv eller til privat, er det en god ide at få kyndig, professionel rådgivning omkring valg af type, da der er mange ting at være opmærksom på. Dette gælder eksempelvis solcellernes vægt, så man sikrer sig, at disse ikke har betydning for din boligs tagkonstruktion. Det gælder endvidere solcellernes ydeevne, deres virkningsgrad og meget andet.

Hos KlimaEnergi kan du rådføre dig med Danmarks mest erfarne fagfolk, så du sikrer dig, at du får den helt rigtige løsning.